|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Gravad laks
Ingredienser:

laks
sukker
salt
lidt groftkværnet peber
brun farin
dildfrø pulver
grønne dildspidser

Fremgangsmåde:

Laksen flækkes og udbenes. Drysses derefter med et fint lag sukker, salt, lidt groft kværnet peber, brun farin, dildfrø pulver, og grønne dildspidser. De trækker derefter i 1 1/2 - 2 døgn.

Servering:

Server med Sennepsdressing til gravad laks









Kategorier på sider:

Online opskrifter Pastasuppe Bruchetta ala tomato Lakseroulade Kogebøger foretter Kampagnetilbud Tunmousse Mad Madleksikon Mad og drikke Rejecocktail Gravad laks Delikatesser
 
 
 Du er her: Forretter - Mad og drikke Forretter - - Hvad er Forretter en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.